CONTACT

Stichting Route van de Kunst

CONTACT FORMULIER


Deelnemen aan de Route van de Kunst

Bent u kunstenaar en heeft u interesse om tijdens een volgende editie van de Route van de Kunst uw werk te exposeren? Als u woont en/of uw atelier/galerie heeft in Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg of Vlijmen, nodigen wij u van harte uit u vóór 1 december aan te melden via secretaris@routevandekunst.nl. Deelnemers aan de huidige editie van de Route worden tijdig gevraagd of zij een volgende editie opnieuw willen deelnemen.

We vragen aan kunstenaars die nog niet eerder hebben meegedaan om ook een kort c.v. of een korte biografie mee te sturen, samen met een link naar een website met voorbeelden van het werk wat u zou willen exposeren. Indien u geen website heeft, kunt u ook een portfolio bijvoegen. Direct na de sluitingsdatum zal onze kunstcommissie alle aanmeldingen bekijken, waarna we mogelijk een bezoek inplannen om het werk en uw locatie te komen bezichtigen. Aan de hand daarvan maken wij een selectie van kunstenaars die zullen gaan deelnemen. Hierbij kijken we vooral naar de kwaliteit van het werk en naar de diversiteit van de te exposeren technieken binnen de gehele Route.

Nadat uw deelname bevestigd is, vragen we alle deelnemers actief op zoek te gaan naar sponsors voor de Route van de Kunst. Meer informatie daaromtrent volgt later.

Tijdens de Route is het de bedoeling dat u zelf op locatie aanwezig bent, om uw werk aan bezoekers eventueel persoonlijk te kunnen toelichten.

N.B.: Het streven van de Route van de Kunst is om een breed beeld te geven van kunstenaars en hun werk in de deelgemeentes Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen en Haarsteeg. Diversiteit en kwaliteit zijn daarin erg belangrijk.

Bij een groot deelnemersveld (meer dan 20 kunstenaars), behoudt de commissie zich het recht voor om naar eigen inzicht, doch in overleg met het voltallige bestuur van de Route van de Kunst een selectie te maken uit de kunstenaars die zich dat jaar voor deelname hebben opgegeven. De diversiteit van gepresenteerde media van het totale deelnemersveld zal leidend zijn in deze keuze. Eerdere deelname aan de Route van de Kunst is dan ook helaas geen garantie voor deelname aan volgende edities.